Ion Lungu și-a înscris candidatura pentru funcția de președinte al organizației municipale PNL Suceava. Alegerile vor fi organizate în 7 aprilie


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, președinte interimar al organizației municipale PNL Suceava, și-a depus, miercuri, candidatura pentru conducerea organizației la alegerile care urmează să fie organizate în data de 7 aprilie.

Lungu a declarat pentru News Bucovina că și-a înscris candidatura pentru funcția de președinte al organizației municipale Suceava a PNL.

El declarase recent că intenționează să candideze pentru conducerea organizației municipale, dar și pentru o funcție de conducere în organizația județeană PNL Suceava.

Biroul Permanent Județean al PNL Suceava a adoptat, în 9 martie, deciziile prin care se declanșează alegerile în PNL Suceava, la nivel local și județean și au fost aleși membrii Comisiei județene de organizare a alegerilor.

BPJ al PNL Suceava a stabilit și calendarul alegerilor.

Astfel, până în data de 14 aprilie vor avea loc alegeri la nivel local, în fiecare municipiu, oraș si comună.

Alegerile pentru conducerea organizației județene PNL Suceava vor avea loc în data de 22 aprilie.

La alegerile pentru conducerea județeană a PNL Suceava, actualul președinte al organizației, Gheorghe Flutur, nu are contracandidat, după cum au susținut liderul organizației municipale PNL Suceava, Ion Lungu și secretarul general al PNL Suceava, Viorel Seredenciuc.(N.B.)


Intră acum și în grupul de