Corneliu Popovici va candida pentru functia de presedinte al organizatiei judetene Suceava a PMP


Intră acum și în grupul de

Fostul președinte al organizației județene Suceava a PMP, Corneliu Popovici va candida din nou pentru această funcție la alegerile interne ce vor avea loc pe 6 mai și unde sunt invitați să participe toți membrii PMP.

Corneliu Popovici si Eugen Tomac la conferinta de presa de la Suceava

Popovici a spus în cadrul unei conferințe comune susținută la Suceava alături de președintele interimar al organizației, Eugen Tomac, că ”PMP Suceava intră în faza de reorganizare pentru a putea găsi cea mai bună formulă astfel încât proiectul alegeri locale 2020 să îi găsească pe popularii suceveni în formula cea mai bună”.

Deși nu a fost explicit în declarațiile sale, Eugen Tomac a lăsat să se înțeleagă faptul că ”cea mai bună formulă” identificată la Suceava este cu Popovici pe post de președinte al organizației județene.

”Am acceptat să coordonez Suceava pentru că știu că aici este o echipă foarte bună și că dl Popovici a muncit enorm ca să realizeze  această echipă. Sunt convins că membrii PMP Suceava vor lua în considerare toate recomandările mele. Eu voi rămâne alături de Corneliu Popovici și vom lucra împreună pentru a ne consolida poziția la nivel județean și a ne atinge obiectivele politice stabilite”, a fost pozitia adoptată în conferința de presă de liderul național al PMP.

Primul test al dlui Popovici va fi pe 29 aprilie când la Suceava va avea loc ședința Ligii Aleșilor Locali PMP  unde sunt așteptați să participe peste 100 de persoane (aleși locali ai PMP și UNPR). (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de