Acasă Politica Ludovic Orban la Suceava: Candidez pentru a oferi PNL o identitate clar...

Ludovic Orban la Suceava: Candidez pentru a oferi PNL o identitate clar conservatoare și a transmite forță și credibilitate


Intră acum și în grupul de

Candidatul la şefia PNL, fostul deputat Ludovic Orban a participat vineri la o sedinta a Comitetului Judetean de Coordonare a PNL Suceava.



Ludovic Orban si Gheorghe Flutur sustin o conferinta de presa.

Gheorghe Flutur:

”Am validat alegerile in 91  de organizatii care au prezentat documentele de validare. Pentru mine asta e un semn foarte bun.

Alegerile de jos in sus la Suceava au mers foarte bine. Azi imi voi anunta depunerea candidaturii la functia de presedinte al PNL Suceava.

Am avut si o discutie despre viitorul PNL si aici a fost prezent dl Ludovoc Orban. Noi asteptam si celalalt candidat sa vina sa se intallneasca cu organizatia.

Dl Orban mi-a spus ca a fost in 27 de filiale pana acum. A fost o discutie sanatoasa, la firul ierbii si de multe ori incomoda. A fost binevenita.

Pe 17 iunie vom avea un congres de 5000 de oameni. PNL trebuie sa isi clarifice linia doctrinara si sa trecem la o adevarata opozitie cu tinte precise.”

Ludovic Orban:

”Am felicitat Suceava pentru rezultatele exceptionale la ultimele alegeri. A fost o figura foarte frumoasa. Mi-am anuntat candidatura la sefia PNL.

Obiectivul a fost de a asculta de la colegii din PNL ce gandesc si ce considera ca nu a functionat in PNL. Mai ales cum vad viitorul partidului.

Candidez pentru a oferi PNL o identitate clar conservatoare si a transmite forta si credibilitate. Garantez unitatea PNL si faptul ca membrii pot avea cariera. E prematur sa vorbim de o sustinere a PNL Suceava. De-a lungul carierei mele am cunoscut multi colegi din Suceava cu care am colaborat.

Am ascultat aici si practic filiala Suceava va fi reprezentata de o delegatie de 200 persoane.

PNL a fost partidul dezvoltarii si al civilizatiei. Suntem un partid care vom sustine anticoruptia.”

Flutur:

”Daca voi fi presedinte ales, voi incerca sa vedem ce e mai bine pentru PNL. Am trecut prin multe in ultimii 17 ani. Eu imi asum sa candidez pentru judet si cred ca sanatos va fi ca filiala sa aiba un cuvant puternic de spus la Bucuresti.

Cum combatem saracia, prin simpozioane sau vrem sa deschidem Moldova spre UE? Avem probleme de pozitionare fata de politica externa.”

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version