Consiliul Local al comunei Slatina funcționează fără trei consilieri locali PNL din cauză că partidul nu a transmis numele supleanților


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local al comunei Slatina funcționează fără trei consilieri locali de după alegerile locale din vara anului trecut, iar Primăria Slatina solicită, de mai multe luni ca PNL Slatina să comunice numele supleanților de pe lista de candidați ai partidului în vederea validării lor.

Astfel, în Consiliul Local Slatina nu au fost validați trei consilieri locali PNL aleși după alegerile din vara anului trecut.

Consilierul local Ilie Gherman, fost primar nu a fost validat în funcție deoarece și-a prezentat demisia, iar consilierul local ales Virgil Bardan nu fost prezent la ședința de constituire și a lipsit la următoarele trei ședințe și nu a fost validat în funcție.

Totodată, mandatul de consilier local al lui Gheorghe Mogîrzan, ales pe lista PNL a fost invalidat printr-o hotărâre a Consiliului Local Slatina din 7 august 2016, hotărâre ce nu a fost contestată în termenul legal și a rămas definitivă.

În urma alegerilor locale din iunie 2016, în comuna Slatina, PSD a obținut opt consilieri locali din cei 15, iar PNL are șapte consilieri locali, dar în prezent sunt doar patru în funcție.


Intră acum și în grupul de