Cușnir: La Caracal se fac bancuri cu Suceava. E singurul oraș care și-a făcut trecere pentru pietoni peste un pasaj pietonal subteran


Intră acum și în grupul de

Liderul organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a declarat, joi seara în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că situația de neînțeles din municipiul Suceava a ajuns subiect de bancuri la Caracal.

„Știți că Suceava a ajuns subiect de bancuri în Caracal? În Caracal se fac bancuri cu Suceava. Suceava este singurul oraș din România unde ai un pasaj subteran pe care ai făcut o trecere de pietoni”, a spus Cușnir.

El a spus că în zona comercială există un pasaj subteran nefolosit și care a fost blocat pentru ca un operator privat să aibă o parcare pentru autoturismele autoutilitarele.

„Din păcate e grav că suntem singurul oraș din țară care are un pasaj subteran peste care a făcut o trecere pentru pietoni”, a mai spus Cușnir.

El a mai spus că este necesar ca și în zona Bazar să fie înfiițată o pasarelă modernă pentru pietoni și nu ca sucevenii să treacă pe sub podul peste râul Suceava.

„De ce nu avem în zona bazarului o pasarelă pentru pietoni și avem o subtraversare făcută de <<specialiști>>, aceeași <<specialiști>> care îi obligă pe suceveni să meargă în aceste condiții”, s-a întrebat Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de