Partidul Verde Suceava: La Suceava, am văzut doar cancanuri legate de funcții în coaliția PSD-ALDE și nu proiecte comune pentru binele suceveanului


Intră acum și în grupul de

Partiul Verde Suceava susține că, la Suceava, coalița PSD-ALDE nu a prezentat nici un proiect comun pentru binele suceveanului, iar la nivel central această alianță nu funcționează în parametrii normali.

„Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că actuala coaliție care guvernează România, respectiv PSD-ALDE, nu funcționează în parametrii  normali. Am văzut de nenumărate ori cum se discută în contradictoriu, nu există o armonie și echilibru în guvernare, iar în cel mai scurt timp un segment dintre parlamentarii PSD și ALDE s-ar putea să părăsească această zonă și să meargă, la început ca independenți, după care sigur se va înființa un nou partid politic de centru-stânga”, se arată într-un comunicat semnat de liderul PV Suceava, Dan Acibotăriță.

El atrage atenția că verzii suceveni nu au văzut, în ultimile săptămâni,  întâlniri, dezbateri comune între liderii PSD și ALDE.

„La Suceava, de exemplul, până acum oficial nu s-au întâlnit domnii Băișanu și Stan. Nu   s-au văzut proiecte comune care duc, într-un final, spre binele suceveanului, ci doar cancanuri legate de funcții”, susține Acibotăriță.(N.B.)


Intră acum și în grupul de