PSD Suceava: Parlamentarii PSD suceveni au îndreptat eroarea Guvernului Cioloș privind asigurarea lemnului de foc pentru populație


Intră acum și în grupul de

Comitetul Executiv Județean al PSD Suceava a discutat în ultima ședință care s-a desfășurat, luni, la Fălticeni despre inițiativele legislative care au fost inițiate de parlamentarii suceveni, fiind apreciată inițiativa privind reglementarea asigurării  de lemn de foc pentru populație.

 

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, la ședința ordinară a Comitetului executiv județean PSD Suceav a au participat președinții de organizații locale, primari, viceprimari, membrii Biroului Permanent județean și parlamentarii Ioan Stan, Virginel Iordache, Maricela Cobuz, Alexandru Radulescu, Cătălin Nechifor și Emilian Havrici.

Astfel, în cadrul ședinței au fost discutate aspecte din activitatea parlamentarilor PSD Suceava, iar liderul organizației, senatorul Ioan Stan a evidențiat inițiativele legislative ale social-democraților la nivel național, cea mai importantă din acest moment fiind Legea cadru privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.

El a remarcat și inițiativele ce aparțin parlamentarilor PSD Suceava cum ar fi legea ce prevede asigurarea lemnului de foc pentru populație, fiind îndreptată astfel o eroare a guvernului Cioloș care prin reglementarea dată a dovedit încă odată necunoașterea realităților românești.

Parlamentarii suceveni au mai inițiat propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere din domeniul public al statului şi din adminstrarea Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva în domeniul public al unor unităţi administrativ-teritoriale şi în administrarea consiliilor locale sau cea prin care s-a acordat un sprijin Companiei Naționale a Uraniului pentru mina de la Crucea din judetul nostru.

„Parlamentarii au subliniat ca prin aceste inițiative s-a răspuns unor solicitări și nevoi formulate de către cetățeni. Primarii care au fost prezenți au apreciat activitatea parlamentarilor, dar au identificat și alte probleme care necesită modificări și inițiative legislative pe care să și le asume aceștia”, menționează PSD Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de