PNL Suceava a decis candidații de primar la alegerile din 11 iunie: Vasile Clim la Siminicea și Vasile Groza la Iacobeni. În aceeași ședință Viorel Seredenciuc a fost ales secretar general al PNL Suceava, iar Neculai Barbă și Cristian Crețu secretari generali adjuncți

Noul Birou Politic Județean al PNL Suceava, format în urma alegerilor din organizația județeană a decis, vineri, ca secretarul general al organizației să fie Viorel Seredenciuc, iar secretari generali adjuncți au fost aleși Neculai Barbă și Cristi Crețu.

„Biroul Politic Județean a validat candidaturile la funcțiile de primar pentru localitățile Siminicea, domnul Vasile Clim – actual primar interimar, și Iacobeni, domnul Groza Vasile Cezar. Avem doi candidați foarte buni cu șanse mari de a câștiga alegerile din cele două localități cu oferte realiste și serioase”, a declarat președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

El a menționat că a fost desemnată echipa județeană de campanie pentru alegerile parțiale din 11 iunie care este format din Viorel Seredenciuc, Cristi Crețu, Niculai Barbă și Georgiana Tabarcea.

Reprezentant în Biroul Electoral Județean a fost desemnat Lucian Harșovschi.

„Noua echipă PNL Suceava și-a stabilit calendarul de acțiuni până în toamnă și va acorda tot sprijinul administrațiilor locale conduse de liberali pentru realizarea obiectivelor promise”, a mai declarat Flutur la finalul ședinței BPJ Suceava a PNL.(Alin Dima)