PNL Suceava a decis candidații de primar la alegerile din 11 iunie: Vasile Clim la Siminicea și Vasile Groza la Iacobeni. În aceeași ședință Viorel Seredenciuc a fost ales secretar general al PNL Suceava, iar Neculai Barbă și Cristian Crețu secretari generali adjuncți


Intră acum și în grupul de

Noul Birou Politic Județean al PNL Suceava, format în urma alegerilor din organizația județeană a decis, vineri, ca secretarul general al organizației să fie Viorel Seredenciuc, iar secretari generali adjuncți au fost aleși Neculai Barbă și Cristi Crețu.

„Biroul Politic Județean a validat candidaturile la funcțiile de primar pentru localitățile Siminicea, domnul Vasile Clim – actual primar interimar, și Iacobeni, domnul Groza Vasile Cezar. Avem doi candidați foarte buni cu șanse mari de a câștiga alegerile din cele două localități cu oferte realiste și serioase”, a declarat președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

El a menționat că a fost desemnată echipa județeană de campanie pentru alegerile parțiale din 11 iunie care este format din Viorel Seredenciuc, Cristi Crețu, Niculai Barbă și Georgiana Tabarcea.

Reprezentant în Biroul Electoral Județean a fost desemnat Lucian Harșovschi.

„Noua echipă PNL Suceava și-a stabilit calendarul de acțiuni până în toamnă și va acorda tot sprijinul administrațiilor locale conduse de liberali pentru realizarea obiectivelor promise”, a mai declarat Flutur la finalul ședinței BPJ Suceava a PNL.(Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de