Flutur: Am dezbrăcat un pic haina politică și astăzi am o comunicare în regulă cu președintele PSD Ioan Stan. Chiar comunicăm și ne sfătuim pe teme majore


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, liderul organizației PNL Suceava, a declarat, joi seara în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că are o comunicare în regulă cu președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan.

„Cu președintele PSD Suceava sunt într-o situație civilizată. Chiar comunicăm și ne sfătuim pe temele, pe problemele majore”, a declarat Gheorghe Flutur în emisiune.

El a menționat că au fost momente când a vorbit cu Ioan Stan despre ceea ce poate rezolva PSD față de problemele pe care nu lepoate soluționa președintele CJ Suceava.

„Am discutat ce nu pot face eu poate faceți voi. Au fost probleme legate de inundații, probleme legate de PNDL.  Încă nu sunt în măsură să trag linie și să spun că asta s-a putut, cealaltă nu”, a spus Flutur.

El a menționat că are chiar o comunicare bună atât cu președintele organizației județene PSD, dar și cu lideri ai PSD și ALDE din județ.

„ Am dezbrăcat un pic haina asta politică și am spus: OK, să facem mai multă administrație. Astăzi am o comunicare în regulă, eu, cu Ioan Stan la modul sincer și cu foarte mulți lideri din PSD și din ALDE”, a spus Gheorghe Flutur.(N.B.)


Intră acum și în grupul de