PSD vrea să câștige Primăria Siminicea cu profesoara Maria Murariu și Primăria Iacobeni cu tânărul inginer silvic Viorel Maxim


Intră acum și în grupul de

Organizația județeană PSD Suceava a anunțat că au fost stabiliți candidații pentru funcțiile de primar în comunele Siminicea și Iacobeni, de la alegerile parțiale din 11 iunie, acestea urmând să fie validate de Biroul Permanent Județean Suceava.

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, organizația PSD din Iacobeni a propus candidatura lui Viorel Maxim, un tânăr ambițios de 29 de ani,  dublu licențiat, fiind absolvent al Facultăților de Drept și de Silvicultură din cadrul Universității Transilvania din Brașov și care lucrează în prezent la Ocolul Silvic din Iacobeni ca inginer silvic.

PSD anunță că la Siminicea a fost propusă candidatura Mariei Murariu, profesor la Școala Gimnazială Siminicea unde activează încă din 1989, ca secretar și profesor titular în învățământul preșcolar.

Maria Murariu este absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.

Candidații urmează să fie validați în prima ședintă a Biroului Permanent Județean al PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de