Analist politic sucevean: Domnul Flutur este un om politic foarte talentat, numai că rezultatele nu sunt la nivel cu talentul său


Intră acum și în grupul de

Analistul politic sucevean, dr. Adrian Botezatu, a apreciat în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, este un om politic foarte talentat, dar că rezultatele nu ating nivelul talentului său.

Intervenind telefonic în emisiunea în care liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, participa, dr. Adrian Botezatu a spus că viitorul PNL depinde de cine ajunge președintele partidului în urma alegerilor din luna iunie.

Întrebat dacă Gheorghe Flutur ar putea fi un bun președinte al PNL, Adrian Botezatu a răspuns: „Domnul Flutur este un om politic foarte talentat, numai că rezultatele nu sunt la nivel cu talentul său”.

El a apreciat că în funcție de cine ajunge lider național al PNL se va vedea care va fi viitorul partidului și consideră că dacă lider național va ajunge Cristian Bușoi, se îndoiește că PNL va avea o evoluție foarte bună.

„Trebuie să observăm tendințele europene. În Franța, cele două partide mari de stânga și de dreapta aproape că au dispărut din peisaj. Au apărut mișcări noi. Nu este exclus ca și în România să se întâmple lucrul acesta mai ales că PSD se face de râs, săptămânal, cu lupta pro-corupție și nici PNL nu face opoziție foarte puternică la PSD și asta este oarecum suspect”, a spus Botezatu.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a arătat că situația actuală din partid va fi tranșată prin alegerile pentru conducerea națională.

„După aceea, partidul trebuie guvernat. Dacă emiți pretenții să guvernezi o țară, mai întâi trebuie să te autoguvernezi”, a spus Flutur.

El consideră că deși mulți dintre liderii liberali au vocația de vorbitori, după ceea ce se votează o anumită direcție, aceasta trebuie respectată.(Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de