Marian Andronache a fost ales președintele Ligii Aleșilor Locali PMP si este posibil sa nu isi doreasca sa candideze contra lui Popovici la sefia PMP


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PMP al municipiului Suceava, Marian Andronache a fost ales liderul județean al Ligii Aleșilor Locali ai Mișcării Populare.

Liga Aleșilor Locali a PMP s-a constituit duminică, la Suceava și ea va fi forul care va dezbate principalele teme administrative și politice și care va trasa pe viitor politica în care se va înscrie PMP privind administrația publică locală.

Marian Andronache va fi secondat de Florin Șalar (viceărimarul comeuni Grănicești) în calitate de secretar general și de alți 5 vicepreședinți: Bogdan Nicolau, Radu Reziuc (viceprimar Mitocul Dragomirnei), Romeo Cocerhan (viceprimar Moldovița) și Vasile Slevoacă. Cel de al 5-lea vicepreședinte va fi stabilit la finele lunii iunie și va fi propus din partea UNPR, în momentul de față fuziunea dintre cele două partide nefiind finalizată integral.

”Liga Aleșilor Locali va fi motorul PMP Suceava pentru perioada care urmează!”, a declarat Marian Andronache la finele ședinței de constituire.

PMP Suceava urmează să treacă și printr-o serie de alegeri interne la nivelul organizației județene la o dată care încă nu a fost stabilită.

Cele mai mari șanse le are în momentul de față fostul președinte Corneliu Popovici, în condițiile în care singurul contracandidat cu șanse, Marian Andronache are deja mai multe funcții atât la nivel județean cât și național.


Intră acum și în grupul de