Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu: PNL își propune să recâștige Primăria Fălticeni, dar până atunci trebuie să avem o atitudine constructivă. Cătălin Coman: E important ca un deputat de opoziție să sprijine un primar din alt partid


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu, responsabil din partea organizației județene PNL Suceava pentru zona Fălticeni, a declarat în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că PNL își propune recâștigarea funcției de primar al municipiului Fălticeni pe care a deținut-o două mandate, dar a menționat că până la acest deziderat, liberalii vor să aibă o atitudine constructivă.

Intervenind telefonic în cadrul emisiunii în care invitat era primarul PSD al municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, deputatul liberal Bogdan Gheorghiu, a spus că liberalii vor să recâștige Primăria Fălticeni, pe care au condus-o în perioada 2004-2012.

„O astfel de discuție e prematură, dar dacă nu ne propunem acest obiectiv ar înseamna că trebuie să dizolvăm organizația de Fălticeni și domnul Coman nu ar mai avea de ce să se zbată prea tare pentru că nu ar avea concurență”, a spus Gheorghiu.

El a subliniat că organizația de Fălticeni își propune, cu siguranță, recâștigarea Primăriei Fălticeni, pe care PNL a condus-o timp de două mandate.

„Până atunci trebuie să avem o atitudine constructivă în interesul zonei”, a spus deputatul liberal.

În context el și-a exprimat bucuria caă Guvernul a alocat bani pentru spitalul din Fălticeni mai ales că primul său amendament ca parlamentar a fost alocarea de bani pentru finalizarea construcției spitalului.

„Eu cu asta mi-am început activitatea de parlamentar. Eu sunt sigur că faptul că am țipat noi, din opoziție, a avut un oarecare efect, dar mai mult a fost ceea ce au făcut cei din zona administrativă”, a spus deputatul arătând că era o bilă neagră pentru Guvernul PSD să nu finanțeze spitalul finalizat 95 la sută mai ales că primarul este tot  PSD.

„Mă bucur că lucrurile au intrat în normalitate pentru că inițial nu s-a alocat aproape nimic pentru acest spital”, a spus Gheorghiu.

Primarul Cătălin Coman a spus că dorința PNL de a recâștiga funcția de primar în Fălticeni este normală, dar a apreciat faptul că deputatul PNL sprijină actuala administrație locală PSD.

„Îi mulțumesc în numele comunității pentru grija pe care a avut-o ca deputat de opoziție”, a spus Coman care consideră că a contat foarte mult intervenția lui Gheorghiu pentru alocarea de fonduri pentru spital.

„Eu cred că a contat foarte mult. E foarte important că un deputat de opoziție vrea să sprijine un primar care nu este din același partid. Lucurile acestea se simt și se văd și cred că acel amendament a contat”, a spus Cătălin Coman.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de