Cătălin Coman, nu exclude o candidatură la președinția PSD Suceava: Nu acum, dar pe viitor, având în vedere și oportunitățile care mai apar, să-mi doresc acest lucru


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, președinte al Ligii aleșilor locali PSD din Suceava și lider interimar al organizației municipale PSD Fălticeni, a declarat, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că nu exclude o candidatură la funcția de președinte al organizației județene PSD Suceava, dar că nu la aceste alegeri.

În cadrul emisiunii, analistul politic Adrian Botezatu, a intervenit telefonic și a arătat că primarul Cătălin Coman are rezultate și că știe deja că sunt mulți primari PSD și parlamentari PSD care îl văd ca viitorul lider județean al PSD Suceava.

„Eu cred că într-un timp rezonabil domnul Coman va ajunge acolo unde îi este locul”, a spus Botezatu.

Comentând această apreciere, Cătălin Coman a spus că nu candidează acum și aceasta nu pentru că ar fi timorat de actualul lider județean interimar senatorul Ioan Stan.

„Nu mi-e frică de domnul Stan, chiar avem o relație extrem de solidă și de armonioasă din punct de vedere politic. Nu cred că a venit momentul. Nu candidez acum, nu știu ce va fi pe viitor”, a spus Coman.

El a arătat că va candida acum pentru funcția de președinte al organizației municipale Fălticeni, că este și președinte la Liga Aleșilor Locali și consideră că acum e suficient.

„Acum nu-mi doresc acest lucru, e posibil ca pe viitor, având în vedere și discuțiile și experiența pe care o mai acumulez și oportunitățile care mai apar, să-mi doresc acest lucru. Acum nu-mi doresc, nu știu ce va fi pe viitor, dar nu exclud”, a spus Cătălin Coman.

Organizația județeană PSD Suceava urmează să organizeze alegeri interne în perioada următoare în condițiile în care, de aproape un an, conducerea este interimară. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de