Liderul Ligii Aleșilor Locali PSD Suceava: Am o colaborare foarte bună cu Gheorghe Flutur. Poate sună spectaculos, dar e ceva normal și firesc


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, liderul Ligii Aleșilor Locali PSD Suceava, a declarat, în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că, în calitate de primar, are o colaborare foarte bună cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

„Am o colaborare foarte bună cu domnul Gheorghe Flutur. Poate sună spectaculos, dar mie mi se pare o chestiune extrem de normală și de firească. O colaborare foarte bună. Am discutat de proiecte comune chiar recent de asfaltarea unui drum județean, Pocoleni-Horodniceni, drum pe care nici eu nu puteam să îl asfaltez și este acum asfaltat integral printr-un  proiect comun al Consiliului Județean și al Primăriei Fălticeni”, a spus Cătălin Coman.

El a subliniat că Gheorghe Flutur este extrem de atent la nevoile comunităților din zonă.

„Ne-am dat mâna și am avut  extrem de multă  înțelegere din partea președintelui Gheorghe Flutur căruia îi mulțumesc și public. A fost extrem de atent la nevoile comunității și din Fălticeni și din Pocoleni și din Rădășeni. A fost extrem de atent la felul în care trebuie să prioritizeze aceste lucuri și colaborarea noastră s-a concretizat într-un drum nou. De la Fălticeni până la Mihăești mergi pe asflat”, a spus primarul.

El a adăugat că dacă el era „într-o dungă” și Flutur la fel nu exista acest drum.

„Am dat mâna și a ieșit un lucru extraordinar”, a spus Coman care a menționat că are o colaborare extrem de bună cu Gheorghe Flutur și în ceea ce privește proiectele de apă și canalizare și sistemul de gestionare a deșeurilor.

„Nu există o fractură între Primărie și Consiliul Județean. Cel puțin în cazul Fălticeniului”, a spus Cătălin Coman. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de