Ioan Bălan la prezentarea moțiunii lui Ludovic Orban în organizația PNL Suceava: Bătălia lui este și bătălia mea. Flutur a fost rezervat să anunțe pe cine susține


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PNL Ioan Bălan, prim-vicepreședinte al organizației PNL Suceava, a declarat, miercuri după amiaza, în cadrul ședinței în care Ludovic Orban și-a prezentat moțiunea cu care vrea să obțină președinția PNL, că bătălia lui Orban este și bătălia lui, în timp ce liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost rezervat în ași anunța sprijinul pentru unul dintre cei trei candidați.

Astfel, în cadrul întâlnirii, Ioan Balan, semnatar al moțiunii lui Orban, a spus că  bătălia lui Orban pentru câștigarea președinției PNL este și bătălia sa.

”Cred că Ludovic Orban poate produce schimbarea în bine, pe care o așteptăm cu toții”, a spus Ioan Balan care a menționat că din cei peste 200 de delegați suceveni la Congresul din 17 iunie mare majoritate susțin pe Orban.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost rezervat în a declara susținerea pentru unul sau altul dintre candidați.

 ”Organizația noastră este interesată de toate aceste dezbateri pentru că la Suceava nouă ne pasă ce se întâmplă cu partidul”, a explicat Gheorghe Flutur.

În cadrul întâlnirii cu liberalii suceveni Ludovic Orban a spus că dorește creșterea încrederii în membrilor în conducerea nou aleasă, dar și creșterea democrației în partid, considerând că Partidul Național Liberal are nevoie de lider și nu de șef.

El a exemplificat cu organizația liberală suceveană unde Gheorghe Flutur a reușit cu echipa formată performanță în alegeri.

„Din păcate, garnitura națională a PNL a expirat.(…) Partidul are prea puțini oameni care să aducă voturi spre PNL”, a mai spus Orban.

El vrea ca PNL să fie partidul oamenilor educați, care trăiesc din munca lor și susține că România poate fi dezvoltată doar de PNL.

La prezentarea moțiunii lui Ludovic Orban la Suceava a participat și președintele interimar al partidului,  Raluca Turcan.

Ea a vorbit laudativ de organizația PNL Suceava.

Totodată, Turcan a anunțat că susține candidatul ce reprezintă voința majorității, care s-a implicat puternic în activitatea PNL și care nu a stat ascuns așteptând să facă alții munca pentru el.


Intră acum și în grupul de