PSD Suceava se întrunește in sedința pentru a discuta situația de la București dar și eșecul din alegerile de la Siminicea


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava se va reuni în ședință, în cursul zilei de vineri, și va analiza situația creată la nivelul Guvernului prin retragerea sprijinului politic premierului în funcție Sorin Grindeanu. Ședința va avea loc, vineri după amiază, când se va reuni Biroul Politic Județean al PSD, dar într-o formulă mai largă.

 

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu, care este și purtătorul de cuvânt al organizației județene a partidului, a declarat că la ședință sunt așteptați să participe parlamentarii suceveni, alături de ceilalți factori de decizie politică județeni.

Rădulescu a spus că, deocamdată, lucrurile nu sunt sedimentate în privința pașilor care vor urma, dar că va fi o discuție în cadrul BPJ care va aduce o serie de lămuriri pe care membrii PSD le așteaptă și în legătură cu alegerile locale care au avut loc la Siminicea (unde PSD a pierdut surprinzător) și Iacobeni (PSD a câștigat).

 

El a mai spus că unul dintre regretele actuale e că nu s-a reușit publicarea listei cu fondurile alocate de Guvern pentru proiectele depuse pe PNDL, dar a menționat că acest lucru nu va afecta sub nici o formă suma pe care Suceava urmează să o primească, de aproximativ un miliard de lei.  (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de