Băișanu, la B1 TV despre votul privind căderea Guvernului Grindeanu: Voi da votul în conformitate cu interesul națiunii române. Țara trebuie condusă, ferm, corect și cu predictibilitate


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele ALDE, deputatul de Suceava Alexandru Băișanu, a declarat, luni, la B1 TV că perioada următoare este foarte importantă pentru viitorul țării și că în ceea ce privește votul pentru căderea Guvernului Grindeanu va analiza foarte bine și va decide în interesul națiunii române.

„Sunt un deputat conștient că și de votul meu aparține viitorul României în următoarea perioadă. Este foarte important ca toți deputații din România să uite de jocurile mici, de grup, de interese, pentru că dacă vom continua pe linia aceasta nu vom mai ajunge nicăieri și vom avea de suferit”, a spus Alexandru Băișanu.

El a subliniat că interesul națiunii este important și de aceea votul privind moțiunea este foarte important pentru că țara trebuie condusă, ferm, corect și cu predictibilitate.

„Sunt conștient de valoarea votului meu astăzi și îl voi da în conformitate cu interesul națiunii române. Interesul națiunii române este să fie condusă, ferm, corect, cu predictibilitate, cu capacitatea de a investi pentru ca mai apoi să obții bani din aceste investiții”, a continuat parlamentarul sucevean.

Băișanu a apreciat că moțiunea de cenzură ce se va vota miercuri „este un mare efort pentru cei din PSD”.

Întrebat cum va vota el a evitat un răspuns tranșant.

„La momentul acesta, în cadrul partidului nostru se discută, iar după ce se va da un vot, eu voi fi capabil să hotărăsc ceea ce voi face în continuare”, a spus Alexandru Băișanu.

 


Intră acum și în grupul de