Flutur acuză PSD că a aruncat țara în criză și a blocat cadastrarea terenurilor, esențială pentru ca fermierii să-și primească subvențiile, dar și PNDL 2


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că situația actuală din țară cu criza politică declanșată de PSD care și-a demis propriul guvern este neproductivă mai ales în condițiile în care este nevoie de eforturi mari pentru finalizarea cadastrării României pentru ca fermierii să-și poată obține subvențiile de anul viitor, dar că sunt blocate și investițiile de infrastructură prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Flutur a spus că PNDL 2 este un program blocat, iar în ceea ce privește cadastrul, se constată o întârziere nepermisă a cadastrării României.

”Ce le vom spune fermierilor când va fi nevoie de cadastru că să obții subvenția la teren, că vara, când se putea lucra zece ore în teren,  noi am fost în criză”, a spus Flutur.

Flutur a spus că a discutat cu președintele PNL, Ludovic Orban, despre situația actuală și a apreciat că nu este cazul ca PNL să intre la guvernare.

”Să vedem pe canicula asta cine rezistă și până unde. Părerea mea: nu cred că e o opțiune să intrăm la guvernare”, a spus liderul PNL Suceava.

El a spus că un partid trebuie să se gândească la ce majoritate are în Parlament pentru că este foarte greu să îți asumi responsabilități în actualele condiții.

„Dacă vrei doar un joc de imagine, te poți juca. Dacă vrei însă să obții o majoritate, trebuie să te uiți în spate și să vezi ce ai”, a spus Flutur care a evitat să comenteze cât de legitimă este acum coaliția PSD-ALDE să guverneze mai ales că și-a dat jos propriul guvern.(N.B.)


Intră acum și în grupul de