George Petrescu revine la conducerea ARR Suceava după 12 ani de pauză


Intră acum și în grupul de

Social-democratul sucevean George Petrescu a fost numit la conducerea ARR Suceava în locul lui Nicu Viorel Hrebenciuc.

George Petrescu

Petrescu a mai ocupat funcția de șef al ARR în perioada 2000-2005 și are trecut în CV-ul său mai multe funcții de conducere de-a lungul timpului dar și cea de lider de sindicat al transportatorilor suceveni.

Surprinzător, el a fost numit la conducerea ARR în condițiile în care în ultima perioadă s-a situat în tabăra celor care îl contestă pe liderul interimar al PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir mai ales în cazul excluderii consilierilor locali municipali Neculai Cristian Boberschi și Dan Apetroaie.

”Fără ca politicul să aibă vreo influență în această numire consider că este o recunoaștere a experienței dlui Petrescu în domeniu și sper că expertiza acumulată în timp de domnia sa își va pune amprenta pe rezutatele profesionale viitoare”, a explicat liderul municipal sucevean Dan Cușnir.

Dan Ioan Cusnir

 

Referitor la capitolul Cristi Boberschi, președintele PSD a declarat: ”pentru că tot insistați pe acest subiect, numirea dlui Petrescu este cel mai bun exemplu ca din punct de vedere politic în organizația municipală a PSD Suceava nu există răzbunări sau reglări de conturi doar pentru faptul că ai o altă părere și că întotdeauna îi vom primi cu brațele deschise pe toți cei care vor aduce plus valoare partidului, pe toți acei care deși rătăcitori la un moment dat au înțeles că cele mia importante lucruri sunt lupta pentru binele comunității, munca de echipă în partid, empatia față de colegi, solidaritatea și toleranța. În acest sens în cadrul primului Birou Permanent Municipal al PSD voi propune ca dl Petrescu, membru activ de aproximativ 20 de ani să facă parte din BPM”.

(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de