Băișanu: Toate proiectele prin PNDL ale primarilor ALDE din județul Suceava, în valoare de 22,5 milioane de lei, aprobate la finanțare

Președintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a salutat, miercuri, faptul că toate proiectele depuse de primarii ALDE din județul Suceava, în valoare de 22,5 milioane de lei, au fost acceptate și aprobate la finanțare prin PNDL.

El a spus că el a susținut primarii ALDE din Bosanci, Râșca și Capu Câmpului, care au depus proiecte de finanțare prin PNDL bine elaborate și extrem de necesare locuitorilor din comunele respective și că astfel cetățenii vor beneficia de noi investiții.

„Le doresc primarilor „Spor la treabă!” și să ducă la final aceste proiecte pentru că Guvernul și-a făcut datoria și a alocat fondurile necesare”, a spus liderul ALDE Suceava.

Astfel, potrivit Ministerului Dezvoltării Regionale, vor fi finanțate în comuna Bosanci trei proiecte, respectiv extindere rețea de apă potabilă și canalizare, în satul Bosanci, în valoarea de 2,13 milioane de lei, reabilitare, modernizare și dotare Școala Gimnazială Bosanci, în valoare de 1,55 milioane de lei și construire centru medical, în satul Bosanci,în valoare de  2,67 milioane de lei.

Totodată, în comuna Capu Câmpului a fost aprobată construirea unui sediu de Primărie, valoarea estimată fiind de 1,56 milioane de lei.

În comuna Râșca a fost aprobată o investiție de 15,61 de milioane de lei, respectiv, înfințare sistem de epurare a apelor uzate și înființare sistem de alimentare cu apă, dar și alte două proiecte mai mici, reabilitarea și modernizarea grădiniței cu program normal în localitatea Râșca cu o valoare de 739,401.26 de lei și reabilitare și modernizare dispensar în localitatea Rîșca în valoare de 295,969.42 de lei.

loading...