Senatorul Ilie Niță este noul președinte al organizației municipale Suceava a ALDE


Intră acum și în grupul de

Senatorul liberal-democrat Ilie Niță a fost numit la șefia ALDE Suceava, organizația municipiului reședință de județ, el preluând funcția de la consilierul local municipal, Ovidiu Milici (care în momentul de față este liderul de grup al consilierilor locali ALDE Suceava.

Ilie Niță, stânga si Alexandru Băișanu, dreapta

Ilie Niță a preluat organizația într-un moment politic delicat, cel al creării celui de al doilea guvern PSD-ALDE.

Senatorul a declarat că apreciază efoturile pe care predecesorul său le-a făcut la cârma ALDE Suceava și că și-a propus ca organizația pe care o conduce să devină un etalon al implementării democrației și principiilor autentice ale liberalismului în municipiului Suceava.

”Este un moment al construcției politice și al liberalismului autentic. Dorim ca în următorii ani să demonstrăm că avem argumentele necesare și suficiente pentru a duce ALDE la un scor foarte bun, cel puțin la nivelul municipiului Suceava. Cred că împreună cu actualii consileri locali ALDE vom putea crea o echipă puternică, care la alegerile viitoare să poată juca cel mai important rol pentru desemnarea viitorului primar al Sucevei!”, a spus noul președinte al ALDE Suceava, senatorul Ilie NIȚĂ.

 


Intră acum și în grupul de