Acasă Politica Bogdan Gheorghiu: ”Parlamentarii PSD au tăcut mâlc când s-a împărțit bugetul pe...

Bogdan Gheorghiu: ”Parlamentarii PSD au tăcut mâlc când s-a împărțit bugetul pe 2017. Acum se bucură pentru pârtia de la Câmpulung”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu l-a criticat dur pe colegul său din Cameră, deputatul PSD de Suceava, Emilian Havrici pentru faptul că încearcă să își aroge merite pentru finalizarea pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc în condițiile în care parlamentarii social-democrați nu au făcut nici un efort pentru alocarea fondurilor necesare finalizării primului tronson.

Prezent în cadrul emisiunii 90 de minute-EXCLUSIV difuzată de Bucovina TV, parlamentarul liberal sucevean a spus că nu înțelege dublul limbaj al colegului său din Camera Deputaților care la momentul alocării bugetare de la începutul anului nu a schițat nici un gest pentru Câmpulung Moldovenesc însă acum se bucură când primul tronson este gata.

”L-am văzut pe dl Emilian Havrici ieșind cu un comunicat despre pârtia de la Câmpulung Moldovenesc, că se termină în curând, de parcă ar avea vreun merit pentru asta PSD. Eu am toată simpatia pentru dl Havrici, e chiar un domn simpatic, dar haideți să ne asumăm ce e al nostru și să nu ne lăudăm cu munca altuia. Pârtia de la Câmpulung Moldovenesc este în totalitate meritul muncii lui Gheorghe Flutur și primarilor PNL care au condus orașul în ultimele 3 mandate. În 2012 guvernarea PSD a blocat orice investiție la pârtia de schi. Când s-a comunicat bugetul pentru pârtie pentru 2017 dl Havrici și ceilalți colegi de Suceava din Parlament nu au scos nici un scâncet. Parlamentarii PNL am depus un amendament în bloc. Demersul nostru a avut succes la pârtie și amendamentul nostru a adus la pârtie în jur de 8 milioane de lei”, a ținut să clarifice lucrurile deputatul PNL de Suceava .



Bogdan Gheorghiu i-a cerut parlamentarului PSD să revină asupra comunicărilor sale publice cu mulțumiri pentru cei care au făcut ca banii să ajungă la Câmpulung.

”Acum apare dl Havrici că se bucură că se termină primul tronson. Eu îl înțeleg ca cetățean de Câmpulung că se bucură dar să nu uităm că a tăcut mâlc când Guvernul PSD nu adat 1 leu pentru pârtia de la Câmpulung. Ar fi fost bine în coada comunicatului de presă ca dl Havrici să mulțumească parlamentarilor PNL care au adus bani pentru pârtie”, a conchis deputatul PNL de Suceava.(A.D.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version