Deputatul PSD Emanuel Havrici: Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu mai crede că tot ce se întâmplă în județul Suceava este opera domnului Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Emanuel Havrici îl acuză pe deputatul PNL Bogdan Gheorghiu că are abordări necorecte în intervențiile sale și că acesta crede că tot ce se întâmplă în județ este opera lui Gheorghe Flutur.

Într-un comunicat de presă, Havrici arată că deputatul PNL de Suceava dl. Gheorghiu Bogdan a afirmat în cadrul unei emisiuni TV săptămâna trecută că deputatul social-democrat ar fi încercat să își aroge meritele pentru finanțarea integrală a pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc.

„Mă văd nevoit să îi răspund domnului deputat căruia nu doresc neapătrat să îi fiu simpatic ci doar să fiu corect. Gheorghiu Bogdan minte prin omisiune atunci când susține că doar parlamentarii PNL au susținut amendamentul la legea bugetului pe 2017 privind alocarea pentru pârtia de schi întrucât toți parlamentarii de Suceava au susținut prin vot amendamentul. Din păcate acesta a fost respins de plen. Prin urmare deputatul PNL minte din nou când afirmă că banii au venit la Câmpulung în urma acestui demers.Ulterior în cadrul grupului parlamentar PSD în prezența domnului ministru al turismului eu în calitate de deputat de zonă și dl Președinte Ioan Stan am insistat pentru importanța continuării lucrărilor, pârtia fiind considerată un obiectiv important pentru dezvoltarea economică a zonei”,  a transmis Havrici printr-un comunicat de presă.

El a arătat că decizia guvernului PSD a fost salutată de primarul Mihăiță Negură care a transmis mulțumiri publice pentru sprijinul acordat.

„Doar dl. Gheorghiu mai crede că tot ce se întâmplă în judetul Suceava este opera domnului Ghe. Flutur.

Fac apel la dl. deputat ca în momentul când mai are astfel de intervenții să se documenteze mai bine.

Spre știința dumnealui în zona Câmpulung mai sunt și alte obiective importante pe care le dorim realizate, necesare pentru ridicarea zonei, iar PSD va fi un partener corect cu cetățenii locului indiferent de intersele politice”, a conchis Havrici.


Intră acum și în grupul de