Cușnir: Garda Națională de Mediu nu a dispus stoparea acțiunii de scoatere a gardului viu


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a transmis, luni, printr-un comunicat de presă că Garda Națională de Mediu nu a dispus stoparea acțiunii de scotere a gardului viu din municipiul Suceava.

Cușnir arată că a solicitat Gărzii de Mediu precizări privind reclamațiile legate de scoaterea gardului viu din oraș, așa cum a susținut viceprimarul Lucian Harșovschi, fiind informat că Garda Naţională de Mediu, a efectuat un control în data de 24.04.2017, dar că „nu a dispus ca măsură stoparea acţiunii de scoatere a gardului viu”.

Liderul social-democrat sucevean adaugă că acţiunea de scoatere a gardului viu a continuat şi după acest control și că inclusiv în data de 7 august 2017 s-a amenajat parcul de la intersecţia Bulevardului 1 Mai cu Strada Scurtă, scoaterea gardului viu din acest parc având loc cu mult după aşa zisa stopare a scoaterii gardului viu.

„Deci Primăria Suceava a scos gardul viu de pe strada Principala, până la zona Areni şi după zona Areni, dar fără zona Areni”, arată Cușnir.

Dan Ioan Cușnir consideră că prin ceea ce a declarat, viceprimarul PNL Lucian Harșovschi i-at fi minţit pe suceveni în legătură cu stoparea scoaterii gardului viu, în Areni, peste drum de Primăria Sucevei.

„Nu este pentru prima oară când îi minte pe suceveni, ne-am obişnuit cu asta. Singura noastră dilemă este: l-a pus şeful său, Ion Lungu să mintă sau a făcut-o din proprie iniţiativă, din servilism? Pentru că deviza noastră este „Totul pentru Suceava” vom continua să demascăm minciunile şi fărădelegile cuplului Lungu/Harșovschi PNL”, susține Cușnir.

De menționat este că viceprimarul Lucian Harșovschi a declarat săptămâna trecută că scoaterea gardului viu din oraș va continua, indiferent de câte presiuni se fac și a menționat că s-a decis oprirea temporară a scoaterii gardului viu după ce a fost depusă o reclamație la Garda Națională de Mediu, decizia fiind luată după discuții cu cei de la Direcția Domeniului Public din Primărie.

Precizările lui Harșovschi au fost făcute după ce Dan Ioan Cușnir a întrebat, într-o conferință de presă, care sunt motivele pentru care s-a oprit acțiunea de îndepărtare a gardului viu din oraș.


Intră acum și în grupul de