Cușnir, viceprimarului Andronache: Cei care v-au votat sunt votanți anti-Lungu. Să nu-i dezamăgiți! Andronache:Votul PMP nu e un vot anti-Lungu


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, i-a transmis, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV, viceprimarului Sucevei Marian Andronache, că el este reprezentantul în conducerea Primăriei care reprezintă pe cei care nu l-au dorit pe Ion Lungu primar și îi cere să-și ducă proiectele la capăt și să nu-i dezamăgească.

„Cei care v-au votat pe listele PMP sunt votanți anti-Lungu și anti-PNL. Lumea care vă cunoaște și care vă apreciază nu merită să fie dezamăgită”, a spus Cușnir într-o intervenție telefonică.

El a mai spus că cei care au votat PMP și ALDE au votat de fapt anti-Lungu și anti-PNL , dar că, din păcate, în acest an, consilierii locali PMP și ALDE „au făcut jocul ilegal și imoral al PNL în Consiliul Local”.

„Să nu cădeți în plasa înșelătoare a PNL și a lui Ion Lungu de prăduire a domeniului public. Va veni vremea când fiecare consilier local va răspunde pentru votul său. Ca reprezentant al cetățenilor care au votat anti-PNL și anti-Lungu nu le mai girați prin votul dumneavoastră mizeriile pe care le fac cu domeniul public”, a spus Cușnir.

El i-a mai transmis lui Andronache să respecte votul anti-Lungu pe care l-a primit.

„Domnule Andronache, vă rog frumos, respectați votul anti-Lungu și anti-PNL pe care vi l-au dat sucevenii și sucevenii au votat pentru ca Ion Lungu și PNL să nu aibă majoritate și dumneavoastră, domnule Andronache ați fi fost primul sacrificat dacă PSD ar fi acceptat în ianuarie 2017 unul sau ambele posturi de viceprimar”, a spus Cușnir.

În replică, Marian Andronache a declarat că liderul PSD Suceava a încercat să îl laude pentru a șubrezi majoritatea PNL-PMP din Consiliul Local Suceava.

„Să nu-și facă iluzii, eu zic că o să reziste majoritatea PNL-PMP cât timp PNL va veni numai cu lucruri OK și PMP va fi de acord cu ele.Votul PMP nu e un vot anti-Lungu, ci a fost un vot pentru PMP și Andronache”, a spus viceprimarul.

 


Intră acum și în grupul de