Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, își va petrece câteva zile din vacanță în Bucovina și vrea să discute direct cu oamenii


Intră acum și în grupul de
Sursa foto Facebook

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că își va petrece câteva zile de vacanță în Bucovina.

„Ca în fiecare vară, călătoresc prin ţară pentru a cunoaşte mai bine locurile şi oamenii. De fiecare dată mă cazez la pensiuni, pentru că acolo am ocazia să vorbesc cu turiştii, să văd ce îi frământă. Nu merg nici în coloană oficială şi nici cu un program oficial, ci împreună cu familia, pentru a mă relaxa. Zilele acestea voi fi în Alba, Hunedoara, iar apoi Bucovina”, a scris Tăriceanu pe pagina sa de socializare.

El arată că a luat la cunoștință de problemele pe care le întâmpină românii în anumite zone din ţară și că va continua să discute cu aceștia.

„Îmi va fi imposibil să trec prin toate localităţile, dar pe unde voi trece, voi discuta direct cu dumneavoastră, însă vă asigur că toţi colegii mei din ALDE vor afla despre lucrurile pe care mi le-aţi semnalat şi vor veni cu propuneri pentru ca ele să fie soluţionate. Vreau ca România să fie un loc în care fiecare dintre cetăţeni să se simtă bine, să aibă un trai decent, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, e necesară implicarea noastră, a tuturor”, a menționat Tăriceanu în postarea sa de pe pagina de socializare.


Intră acum și în grupul de