Nechifor, sarcastic cu Flutur pentru că încă nu a deschis depozitul ecologic de la Moara: Te mai apuci să strângi gunoaiele din pădurea Adâncata, dar unde le duci?


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor a sesizat, joi, că la mai mult de un an de când a promis că va acționa pentru punerea în funcțiune a depozitului ecologic de la Moara, investiția este năpădită de buruieni.

Nechifor a inspectat, joi, zona depozitului de la Moara și a remarcat că au început lucrările de recoltare a producţiei agricole de toamnă pe porţiunea de la Suceava spre Drăgoieşti.

El a atras atenția însă că buruienile au năpădit întreagă incinta a Staţiei de prelucrare, sortare, procesare şi depozitare a deşeurilor din comuna Moara, inclusiv utilajele achiziţionate în urmă cu doi ani care s-au înţelenit deja.

„Reprezentanţii CJ mi-au transmis că lucrări de deschidere a acestui proiect nu s-au mai efectuat deloc în ultimele 14 luni”, a scris Nechifor pe pagina de socializare atrăgând atenția că  Gheorghe Flutur, anunţa în data de 19 iulie 2016  în ședința Consiliului Județean că este pregătit să își ia salopeta din maşină şi să deblocheze proiectul de deşeuri.

„Culmea, după ce nu eşti în stare să pui în operă proiectul de gestionare al deşeurilor SMID la nivelul judeţului, te mai apuci să strângi gunoaiele de pe marginea pădurii din Adâncata şi întrebarea este: unde le duci? Că n-ai deschis nici măcar celula 1 de la Moara, care e gata de aproape doi ani!!! Normal, ştiu că îţi e mai simplu să îţi faci selfie cu mâna altuia, pe carosabilul reabilitat de Guvernul României, prin CNAIR şi să îţi arogi meritele, atât pe tronsonul Suceava – Buneşti, cât şi la Crucea – Dorna Arini. Problema e însă următoarea: struguri acri, sau blat de tort?”, întreabă Nechifor.


Intră acum și în grupul de