Senator PSD de Suceava: Ce atribuții și competențe are Gheorghe Flutur de merge în inspecție pe drumurile naționale și europene? Fiecare să-și vadă de pătrățica lui


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache a apreciat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că lucrurile ar merge mult mai bine în țară dacă fiecare și-ar vedea de „pătrățica lui” și și-a exprimat nemulțumirea că președintele CJ Suceava merge în inspecție pe drumurile naționale și europene din județ deși acestea sunt în subordinea Guvernului.

„Înțeleg că Gheorghe Flutur merge în inspecție pe drumurile naționale și europene. Ce atribuții are domnul Flutur acolo? De unde vin banii aceștia? Care este domeniul de competență al domnului Gheorghe Flutur?”, a întreabat Iordache în conferință de presă.

Întrebat dacă președintele CJ nu are datoria să vadă care sunt problemele din județ, senatorul PSD a spus că fiecare trebuie să vadă de competențele sale.

„Nu sunt supărat pe Gheorghe Flutur, dar vreau să terminăm cu fariseismul. Doresc să ne comportăm normal. Nu ne-am bătut cu cărămida în piept că din cele 760 de școli aproape 700 sunt prinse în PNDL. Am lăsat ca lucrurile să meargă pentru ca cetățenii acestui județ să-și dea seama de bunele noastre intenții. Că nu pedepsește nimeni Suceava, așa cum spune cineva cum că Suceava nu beneficiază de fonduri. Este greșită această abordare. Să trecem la lucruri serioase și să avem atitudini constructive. Îi invit pe tot ceea ce înseamnă parlamentar din județul Suceava să discutăm, să stabilim împreună priorități să vedem punctele în care trebuie să acționăm pentru ca oamenii din acest județ să o ducă mai bine”, a spus Iordache.

Întrebat de ce reprezentantul guvernului, prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, sau liderul organizației județene a partidului de guvernământ, senatorul Ioan Stan, nu sunt văzuți la aceste lucrări, Iordache a spus că nu trebuie amestecate atribuțiile.

„Dacă ne amestecăm atribuțiile, cel de asfalt să se ocupe de Senat și eu din Senat să mă ocup de asfalt, iese nimic. Fiecare să ne ocupăm de pătrățica lui. Dacă fiecare se ocupă de pătrățica lui iese un caroiaj corect”, a spus Iordache.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a vizionat, miercuri, lucrările de reabilitare care au început să fie executate pe drumul european E 85 între Suceava și Fălticeni .


Intră acum și în grupul de