Flutur, la Consiliul Național PNL critică absența reprezentanților Guvernului PSD la târgurile economice importante: Nu poți dori investiții dacă stai în colivie.


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur,a criticat Guvernul, sâmbătă, la Consiliul Național al PNL care s-a desfășurat la Brașov, pentru că România nu este reprezentată la târgurile economice importante și consideră că investițiile nu pot fi atrase dacă se stă în colivie.

Flutur le-a spus reprezentanților PNL că se apropie anul centenar și crede că va trebui să strângă rândurile la o sută de ani de la unirea făcută de liberali.

„ Eu cred că echipa aleșilor locali liberali trebuie să dea tonul. Prea multă gâlceavă, prea puțină construcție”, a spus Flutur.

El a menționat că a venit la Consiliul Național PNL de la Târgul de investiții Expo Real de la Munchen unde a reprezentat regiunea de nord est și că pe lângă Oradea și Cluj Napoca, România, prin reprezentanți guvernamentali nu a existat.

„Am fost la Krynica, la forumul economic din Polonia. și acolo, aproape la fel, România nu a existat. Dorim investiții. Nu putem să le dorim în colivie. Trebuie să ieșim. Prea multă energie folosim pentru cearta internă și eu cred că PNL trebuie să dea tonul pentru mai multă construcție și mai mult pragmatism”, a declarat Flutur.


Intră acum și în grupul de