Nechifor, la Antena 3: Când a mers țara asta bine, ceva s-a întâmplat și cu influențe externe și România a fost blocată să se dezvolte. Dacă Liviu Dragnea era prim ministru nu erau crize politice.


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor a declarat, miercuri seara, la Antena 3 că situația actuală de criză politică va fi soluționată în scurt timp, și-a cerut scuze românilor apreciind că dacă liderul PSD era și premier nu existau astfel de crize politice și a lăsat să se înțeleagă cu sunt interese externe ca România să nu se dezvolte.

„Dacă Liviu Dragnea era prim ministru aceste crize nu erau nici la Grindeanu nici la Tudose”, a spus Nechifor în emisiune adăugând că se ajunge în astfel de situații în urma unor acțiuni ale unor persoane interesate.

„Sunt știri care se toarnă cu picătura”, a spus deputatul.

El a apreciat că există un interes extern pentru a încuraja astfel de crize care să oprească dezvoltarea țării.

„Când a mers țara asta bine, ceva s-a întâmplat. Și cu influențe externe România a fost blocată în interesul ei legitim de a se dezvolta”, a spus Nechifor.

El a subliniat că România are acum creștere economică consolidată și e între primele trei țări din UE la creștere economică.

Deputatul sucevean a menționat că PSD are un program de guvernare de pus în aplicare și consideră că partidul are șanse să îndrepte situația.

„Îmi cer scuze pentru că românii nu meritau tratamentul acesta din partea noastră. Dați-ne șansa să ne îndreptăm”, a spus deputatul care a subliniat că nimeni nu e prefect.

El a mai declarat că întreaga situație se desfășoară în văzul întregii țări și nu ca în perioada guvernării PDL-PNL când erau „ședințe nocturne cu scrumiere aruncate la Cotroceni”.

Nechifor a mai spus că premierul e obligat să-și ducă la capăt programul de guvernare.

Întrebat dacă miniștrii vizați de anchete penale ar trebui să demisioneze, el a răspuns că o persoană publică ar trebui să facă acest gest fără să i se ceară, mai ales dacă e într-o funcție numită și nu aleasă.

Nechifor a mai declarat că el consideră că ceea ce li se întâmplă miniștrilor Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, este un abuz și „o terfelire de imagine”.

 


Intră acum și în grupul de