Dan Ioan Cușnir: Conducerea Primăriei Suceava ne-a afectat calitatea vieții și de asta am ceva cu Ion Lungu. Asta nu înseamnă că nu văd că orașul arată mai bine, dar mă întreb de ce abia după 14 ani


Intră acum și în grupul de

Președintele interimar al organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a explicat, joi seara, motivul pentru care îl atacă direct pe primarul Ion Lungu este că acesta, de când este primar, a afectat calitatea vieții sucevenilor.

„Această conducere a Primăriei Sucevei mi-a stricat mie personal, familiei mele, copiilor mei, părinților mei, prietenilor mei, calitatea vieții. Atunci când eu consider că viața mi-a fost afectată negativ, nu pot să spun că nu am ceva personal cu Ion Lungu”, a spus Cușnir în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute.

El a arătat că nu vede doar defectele lui Ion Lungu.

„Asta nu înseamnă că văd în tot ceea ce face Ion Lungu numai defecte. Văd și lucrurile bune și lucrurile frumoase, văd că orașul arată mai bine. Cu toate astea mă întreb de ce după 14 ani, de ce nu din al doilea an. Cine ne dă înapoi acești 14 ani?”, a întrebat Cușnir.

El a dat ca exemplu modul în care a fost reabilitat fostul cinematograf Modern și a spus că într-un documentar a văzut că din 629 de cinematografe au rămas 13.

„A fost un jaf imobiliar cum rar își putea cineva imagina. Aici, dacă vreți putem să îl apreciem pe domnul Ion Lungu că fostul cinematograf Modern nu a fost transformat ca în alte orașe în șaormerie sau sală de jocuri de noroc, sală de bingo”, a spus Cușnir.

El s-a întrebat însă de ce a durat amenajarea clădirii în care funcționează acum Teatrul Municipial 10 ani în loc de un an.


Intră acum și în grupul de