Toți președinții pe care i-a avut PSD Suceava, omagiați de liderul municipal, Dan Ioan Cușnir la Conferința de alegeri. Cătălin Nechifor i-a făcut un cadou surpriză


Intră acum și în grupul de

Conferința municipală de alegeri a organizației municipale PSD Suceava desfășurată sâmbătă a fost un moment de apreciere a actvității tuturor foștilor președinți ai organizației municipale și județene PSD Suceava.

Liderul social-democraților suceveni, Dan Ioan Cușnir, a vorbit în debutul conferinței de faptul că partidul a ajuns la performanțele de acum mulțumită membrilor de partid cât și liderilor pe care organizațiile municipală și județeană i-au avut de la înființare.

El a spus că PSD va avea viitor pentru că respectă trecutul, trăiește trecutul și este încrezător în viitor.

Pentru că respectă trecutul, în conferință au fost omagiați Ioan Băncescu, primul președinte al organizației județene PSD Suceava, care coordona atunci și organizația municipală, Constantin Mărgineanu, primul președinte al organizației municipale, Mihai Crețeanu, actualul senator Virginel Iordache, fost președinte al organizației municipale, dar și fostul senator Ovidiu Donțu, precum și foștii președinți ai organizației județene, Gavril Mîrza, care a condus organizația 9 ani, sau deputatul Cătălin Nechifor și actualul președinte, senatorul Ioan Stan. La această acțiune au lipsit Mihai Crețeanu și Ovidiu Donțu, Crețeanu fiind plecat din țară, dar a transmis că este cu gândul alături de foștii camarazi.

Toți aceștia au primit în timp ce în fundal se auzea melodia „You Raise Me Up” (Tu mă ridici mai sus)  intepretat de Westlife câte o caricatură cu chipul lor realizată de artistul sucevean BOA.

În schimbul caricaturii primite, Cătălin Nechifor i-a făcut cadou liderului organizației municipale PSD Suceava volumul „Credinciosul meu dușman” de Elena Dumitrescu-Nentwig.


Intră acum și în grupul de