Partidul Verde Suceava: Majoritatea PSD-ALDE dă dovadă că nu are puterea de a guverna. E posibil să nu aibă inteligența de a guverna


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că cea mai frumoasă și mai răvnită puterea este cea politică, iar majoritatea PSD-ALDE arată că nu are această putere și nici cea de a guverna.

Liderul PV Suceava, Dan Acibotăriță arată într-un comunicat de presă că actuala guvernare PSD-ALDE dă dovadă că nu deține puterea politică, nu dețin puterea de a guverna, cu toate că dețin o majoritate confortabilă în Parlament, iar teoretic orice lege și-o doresc, inclusiv suspendarea Președintelui, o pot realiza.

„Dacă privești lucrurile cu simplitate,  puterea se crampozează de lucruri minore. E posibil să nu aibă inteligența de a guverna, poate o lipsă de profesioniști sau mai există, pe lângă ei, o a treia forță ce-i oprește de la guvernare?”, scrie Acibotăriță.

Potrivit acestuia, Partidul Verde filiala județeană Suceava recomandă PSD să-și vadă de guvernare, să aducă la vot în Parlament legi care sprijină România și pe români, să aibă o relație, după lege, toți, inclusiv cu serviciile, iar cine greșește să părăsească scena.


Intră acum și în grupul de