PSD Suceava va decide săptămâna viitoare dacă va organiza miting împotriva ”statului paralel şi ilegitim” care încearcă să preia controlul asupra puterii legitim constituite


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat după Comitetul Executiv Național al PSD desfășurat la Băile Herculane că organizația județeană Suceava va discuta săptămâna viitoare dacă va organiza un miting.

„În Comitetul Executiv Județean vom lua o decizie dacă se va face miting la Suceava”, a spus Ioan Stan.

El a menționat că ședința CEx a PSD Suceava ar urma să fie convocată la sfârșitul săptămânii viitoare.

Senatorul Ioan Stan a subliniat că ședința CExN al PSD de vineri a dezbătut probleme diverse și de mare interes pentru opinia publică și că au fost luate decizii importante.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat după ședința Comitetului Executiv Național că acest for a lăsat la latitudinea organizaţiilor judeţene posibilitatea organizării de mitinguri și că acestea urmează să stabilească data, locul și motivul.

Dragnea a spus că a precizat că nu vrea ca mitingurile să fie de susținere pentru el pentru că el nu va ceda dacă și membrii de partid nu vor ceda.

Liderul PSD susține că partidul și guvernul se confruntă cu un asalt continuu.

CExN al PSD a votat, vineri, o rezoluție în care condamnă „statul paralel și ilegitim” care încearcă să preia puterea legitim constituită și că, folosind surse financiare publice și şi-ar disimula acţiunile sub pretextul luptei anticorupţie având ca scop ”hărţuirea şi decapitarea puterii politic legitim alese”.


Intră acum și în grupul de