Flutur către aleșii locali PNL: Trebuie să fim uniți pentru marile proiecte de dezvoltare ale țării, să avem curaj să trecem Carpații cu o autostradă. Trebuie să fim uniți și în țară și în afară pentru că părem prea dezbinați


Intră acum și în grupul de

Președintele aleșilor locali liberali din România, Gheorghe Flutur, a făcut, sâmbătă, la Congresul Ligii aleșilor locali PNL din România, apel la unitate pentru marile proiecte ale României, la construcția unei autostrăzi care să traverseze Munții Carpați.

„Bate la ușă Centenarul, iar marea noastră provocare a aleșilor PNL este să facem apel la unitate, dar la o unitate sinceră, nu lozincară. Să fim uniți pentru marile proiecte de dezvoltare a României care au întârziat, începând cu modernizarea adevărată a Constituției până la infrastructură și să avem curaj să trecem Carpații cu o autostradă pentru că cei de dincolo de Carpați ne simțim nedreptățiți că nu se taie odată Carpații cu o autostradă ca să avem și noi șanse egale de dezvoltare”, a spus Flutur.

El a spus că PNL are o obligație față de înaintași, iar el provine dintr-o provincie istorică ce s-a unit cu țara și marți, Bucovina sărbătorește această unire.

 

„Acum, cu ocazia Centenarului, trebuie să dăm drumul la inițiative. Liberalii trebuie să sărbătorească Centenarul prin inițiative și acțiuni. Proiecte, inițiative și acțiuni trebuie să facem. Când sunt și resurse mai puține, dar uneori, când este imaginație și voință și împreună cu societatea civilă pot să iasă lucruri frumoase”, a spus Flutur.

El a făcut apel la unitate pentru că în ochii opiniei publice pare că țara este dezbinată.

„Apelul meu este să cerem unitate, inteligență și în țară și în afară pentru că părem prea dezbinați în ochii opiniei publice”, a spus Flutur.

Liga Aleșilor locali PNL din România a votat o rezoluție prin care se cer ca în anul centenarului unirii să se realizeze autostrăzile care traversează Carpații, Iași-Tg. Mureș și Sibiu-Pitești.


Intră acum și în grupul de