Liderul interimar al PMP Suceava, deputatul Eugen Tomac, propune ambulanță și creșă în fiecare comună din Suceava

Deputatul Eugen Tomac, președintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, propune, pentru fiecare localitate din județul Suceava, achiziționarea unei ambulanțe de tip C și construirea unei creșe.

Liderul PMP a depus în acest sens 196 de amendamente la proiectul Legii Bugetului de stat pentru anul 2018. Astfel, pentru fiecare dintre cele 98 de comune din județul Suceava a fost depus câte un amendament care aduce corecţii bugetului trimis spre adoptare.

 

„Aceste amendamente sunt inspirate chiar din celebrul Program de Guvernare al PSD, pe care ei, se pare, l-au abandonat. Nu cerem nimic ieșit din comun. Fiecare localitate ar trebui să aibă la dispoziție o ambulanță care să răspundă în cel mai scurt timp la solicitările pacienților. Similar, în fiecare localitate ar trebui să existe o creșă care să asigure condițiile de creștere și îngrijire a copiilor. Acestea sunt prioritățile reale ale României, nu risipa de bani pe care o face PSD zi de zi. Le-am cerut să adapteze bugetul ţării la realităţile României, să nu risipească banii românilor doar pe programe ce încurajează nemunca, ci, dimpotrivă, să aloce fonduri către domeniile a căror dezvoltare ar putea aduce mai multă prosperitate ţării”, a declarat Eugen Tomac.

 

În total, parlamentarii Partidului Mişcarea Populară au depus un număr 3.539 de amendamente la proiectul Legii bugetului de stat pe 2018.

loading...