Liderul femeilor social –democrate din Suceava, Oana Pintilei: Era momentul ca frâiele guvernării să fie preluate de o femeie. Viorica Dăncilă este un bun profesionist


Intră acum și în grupul de

Președintele Organizației Județene de Femei Social Democrate Suceava, Oana Pintilei, a salutat, marți, decizia Comitetului Executiv al PSD de desemnare a Viorică Dăncilă pentru funcția de prim ministru.

„Este o persoană care pe tot parcursul activității ei a dat dovadă  de dăruire, implicare, dar și de simplitate, o caracteristică mai rar întâlnită în rândul politicienilor din ziua de azi, dar cu atât mai mult apreciată”, a spus Oana Pintilei.

Liderul femeilor social-democrate sucevene a subliniat că Viorica Dăncilă este liderul național al  Organizației  Femeilor Social Democrate  și șeful delegației social-democraților români în Parlamentul European, fiind un bun profesionist, o voce care a susținut interesele românilor în Parlamentul European astfel cum, de acum înainte va reprezenta interesele românilor și a României.

Pintilei a evidențiat că doamnele social democrate au dat dovadă de echilibru, de profesionalism și au dus la îndeplinire cu succes sarcinile exemplificând cu Gabriela Firea, Olguța Vasilescu sau Ecaterina Andronescu.

„Era momentul ca frâiele guvernării să fie preluate de o femeie, iar cea mai potrivită pentru această onorantă sarcină este Viorica Dăncilă”, a spus Pintilei.

Vorbind în calitate de președinte al organizației femeilor social-democrate Suceava ea a salutat decizia și consideră că în aceste momente este cea mai bună soluție pentru o guvernare stabilă și echilibrată.

Vasilica Viorica Dăncilă are 54 de ani, este din Roșiori de Vede, a fost vicepreședinte al PSD Teleorman și președinte al organizației județene de femei PSD Teleorman, iar  din 2015 este președintele Organizației Naționale de Femei din PSD.

Ea a fost reales europarlamentar în 2014 pe listele PSD.

 

 


Intră acum și în grupul de