Deputatul sucevean Bogdan Gheorghiu a identificat prioritățile PSD în Anul Centenar: accesul la banii publici, accesul la funcții și obținerea imunității penale


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a prezentat miercuri, prioritățile PSD în Anul Centenar, respectiv accesul la banii publici, accesul la funcții și obținerea imunității penale.

Într-un comunicat de presă, deputatul sucevean arată că PSD a demonstrat încă o dată prin demiterea celui de al doilea guvern într-un an de zile că nu poate și nu știe să guverneze.

„PSD are trei mari obiective: accesul la funcții; accesul la banii publici; obținearea imunității penale. Primele două obiective le-a realizat, lupta pentru obținerea imunității penale continuă și în anul 2018. Pentru obținerea controlului total asupra societății românești PSD distruge tot: imaginea și credibilitatea externă a României; echilibrul fiscal; legislația penală și dreptatea socială; dezvoltarea infrastructurii și echilibrul de dezvoltare între regiunile țării; toate prevederile Constituției României, punct cu punct”, se arată în comunicat.

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu susține că prin câștigarea alegerilor din 2016 „prin escrocherii politice”, PSD a distrus aproape complet credibilitatea clasei politice în ochii românilor, demagogia și incompetența fiind duse la un nivel greu de corectat.

„PSD a umplut ministerele și instituțiile de stat cu personaje dubioase, dar cu origine sănătoasă exclusiv din județele dunărene. Singura mare realizare a guvernării PSD a fost mărirea pensiilor speciale, a salariilor demnitarilor de toate categoriile și cîte 3 lei în plus la pensiile și salariile obișnuite”, se mai arată în comunicat.

Potrivit acestuia, Anul CENTENAR 2018 era șansa de dezvoltare a regiunii Moldova, ca pol de atracție pentru apropierea Republicii Moldova de România.

„În anul 2017 și anul 2018 guvernul PSD ar fi putut să bugeteze investiții importante în regiunea Moldovei pentru dezvoltarea economică și socială și ar fi putut demara lucrările la autostrăzile peste Carpați care să lege la 100 de ani de la formarea României Mari toate regiunile istorice ale țării noastre. Ce a făcut guvernul PSD? Răspuns: UN MARE NIMIC”, susține deputatul.

El consideră că din decembrie 2016 până în prezent, PSD are o singură mare obsesie: cum să-i scape pe liderii săi de răspunderea penală. În acest demers PSD distruge tot. Inclusiv România.

Deputatul liberal are și un îndemn către membrii PSD:„Pesediști, opriți nebunia!”


Intră acum și în grupul de