Alegerile pentru conducerea județeană a PMP Suceava programate pentru data de 10 martie. Viceprimarul Marian Andronache își menține candidatura


Intră acum și în grupul de

Alegerile pentru conducerea județeană a PMP Suceava au fost programate pentru data de 10 martie, a anunțat, joi seara, președintele organizației municipale PMP Suceava, viceprimarul Marian Andronache.

El a spus că în urma alegerilor, PMP Suceava va avea un Consiliul Executiv Județean performant.

Andronache a declarat în emisiunea Exclusiv 90 de minute că va candida la funcția de președinte al organizației județene PMP Suceava.

„Mi-am anunțat candidatura și mi-o mențin. Nu sunt omul care să dea înapoi”, a spus liderul PMP Suceava.

El a menționat că deja construiește o echipă pentru conducerea organizației județene PMP Suceava și că este o echipă competitivă.

În interiorul organizației PMP Suceava a izbucnit un scandal la sfârșitul anului trecut, după decizia lui Marian Andronache de a vota majorarea taxelor și impozitelor locale în municipiul Suceava în ciuda deciziei, luate în unanimitate, de conducerea județeană a PMP Suceava de a vota împotriva acestui proiect.

Situația a degenerat pe fondul unor speculații că Marian Andronache riscă excluderea din partid și pierdera funcției de viceprimar pentru că nu a respectat decizia organizației județene.

Potrivit Statului PMP, încălcarea hotărârilor organismelor de conducere ale partidului se sancționează cu excluderea din partid.

În aceste condiții, în cadrul unei ședințe  Comitetului executiv județean al PMP Suceava Andronache și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al organizației județene, funcție vizată și de Corneliu Popovici, care este președintele fondator al organizației.

În prezent conducerea organizației județene PMP Suceava este asigurată, interimar, de președintele executiv al partidului, Eugen Tomac, iar Corneliu Popovici este președinte executiv al organizației județene.


Intră acum și în grupul de