Alexandru Băișanu, vicepreședinte al Comisiei de Transporturi: Ce a fost până acum la Ministerul Transporturilor a fost o bătaie de joc. Pentru Moldova este obligatorie o autostradă


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Comisie de Transporuri din Camera Deputaților, deputatul ALDE Suceava Alexandru Băișanu, a declarat la Antena 3 că nu contează numele noului ministru al Transporturilor pentru că acesta trebuie să-și dea demisia de a doua zi după numire pentru că nu are buget care să asigure o activitate serioasă a acestui minister.

Băișanu a spus că în calitate de vicepreședinte al Comisiei de Transporturi nu a votat bugetul Ministerului Transporturilor pentru că „tot ceea ce s-a întâmplat până acum la Ministerul Transporturilor a fost o bătaie de joc”.

El a spus că nimeni nu a făcut nimic la acest minister.

„Nimeni nu a mai făcut nimic. O spun foarte clar, ca cetățean și deputat: Moldova are nevoie de autostradă. E obligatoriu, dacă vrem să ne unim după o sută de ani. Ca să fim cu adevărați uniți avem nevoie de rute care să lege toate colțurile țării”, a declarat deputatul sucevean.

El a apreciat că este clar că noul ministru al Transporturilor va trebui să-și dea demisia de a doua zi după ce va fi numit pentru că nu are un buget serios.

„Oricare ar fi el (ministrul n.r.) pe bugetul care a fost votat, acel ministrul nu va face absolut nimic. Nu contează cum îl cheamă”, a spus Băișanu.

 


Intră acum și în grupul de