Liderul Partidului Verde Suceava: Toate măririle de taxe și impozite din Suceava s-au făcut cu acceptul celor doi consilieri PMP, deci răul va cădea pe capul PMP în campania din 2020


Intră acum și în grupul de

Liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriță, consideră că în campania electorală din 2020, celor doi reprezentanți ai PMP din Consiliul Local Suceava vor deconta măririle de taxe și impozite din Suceava pentru că acestea s-au făcut cu acceptul lor și că primarul nu ar fi putut promova astfel de majorări fără aceștia.

”Unele taxe, impozite, practicate de municipalitatea suceveană au crescut în ultima perioadă de timp. Taxa de ecologizare s-a dus departe. De la 4 lei/lună/persoană a ajuns la 9 lei/lună de persoană și credem noi că nu va rămâne la acest nivel”, arată Acibotăriță într-un comunicat de presă.

El susție că în cunoaște pe primarul Ion Lungu, care este „un bun și abil politician” și care trebuia să-și aducă spre dânsul voturi în Consiliul Local.

„Toate măririle s-au făcut cu acceptul celor doi consilieri de la PMP. Fără votul lor nu se facea majoritatea, deci răul va cădea pe capul PMP-iștilor în campania din 2020, ca să nu mai vorbim de faptul că PMP Suceava a ajuns în ”buzunarul” domnului Lungu”, a mai arătat liderul PV Suceava.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de