Liderul PV Suceava: Nimeni nu se gândește să dezvolte țara. Cei din PSD-ALDE se războiesc cu „statul paralel”, iar opoziția este setată pe a acuza PSD că este „ciuma roșie” și că „se fură”


Intră acum și în grupul de

Liderul Partidului Verde filiala județeană Suceava, Dan Acibotăriță, acuză formațiunile politice aflate în Parlament că nu au nicio viziune de dezvoltare a țării și că liderii acestora sunt blocați în proiecte ce nu au drept consecință un trai mai bun pentru români.

Acibotăriță arată într-un comunicat de presă că, momentan, PSD și ALDE nu au niciun plan de dezvoltare a infrastructurii din România și că, din nefericire nici PNL, nici USR, nu au vreun proiect demn pentru „România 100” fiind setați pe „ciuma roșie”, „hoții din PSD”, „se fură, se fură” în timp ce învățământul este lăsat de izbeliște, iar sănătatea este îndreptată doar spre zona celor cu bani.

„Dacă nici acum, cei de la guvernare nu înțeleg că pentru a dezvolta un stat este nevoie să ai drumuri, autostrăzi care să unească estul cu vest, nordul cu sud, atunci totul este pierdut. Când  ai o infrastructură solidă, nivelul salarizării se reglează de la sine și atunci, este adevărat, statul nu mai are niciun control asupra populației. Munca se va repoziționa după oferte, economia va exploda, iar țara se va dezvolta. Din nefericire  PSD și ALDE sunt mai departe setați pe războiul cu „statul paralel”. Gândul lor stă conectat doar pe distrugerea unor indivizi malefici care, întâmplător sau nu, locuiesc în România”, a explicat liderul PV Suceava.

El arată că verzii suceveni consideră că la puterea pe care o are PSD, se pot împărți ușor pe anumite segmente: unii să schimbe legislația, alții să proiecteze șosele și autostrăzi, să se ocupe de educație și sănătate.

„Important este dacă PSD mai are specialiști care să gândească ceva constructiv pentru România”, susține Acibotăriță care menționează că nu ia în calcul personaje gen ”viziunea Olguței”.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de