Liderul Partidului Verde Suceava: După o mini-iarnă municipiul Suceava arată jalnic, cu gropiţe, gropi şi cratere, iar cei care conduc destinele oraşului vor să ne umilească zi de zi


Intră acum și în grupul de

Liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriţă, a apreciat, duminică, printr-un comunicat de presă că după o mini-iarnă municipiul Suceava arată jalnic „după chipul şi inteligenţa celor care ne conduc”.

Acibotăriţă susţine în comunicatul de presă că străzile și drumurile din municipiul Suceava după o mini-iarnă arată jalnic.

„Întâlnești gropițe, gropi și cratere cam peste tot. Mașina când dă de o groapă, două și mai multe într-o bună zi se strică, pietonii care au nororcul să nimerească prin zona unei gropi pline cu apă sunt udati și murdăriți, dar suntem satisfăcuți că taxele, ”protejate” de consilierii PNL-PMP, au crescut”,  consideră Dan Acibotăriţă.

El a apreciat că cei care conduc acum destinele oraşului vor să umilească sucevenii zi de zi.

„Dacă te uiți acuma prin muncipiul Suceava ai să vezi că orașul arată după chipul și inteligența celor care conduc destinele acestei localități cu un interes, zicem noi, maxim în a ne umili zi de zi”, a conchis Acibotăriţă.  (N.B.)


Intră acum și în grupul de