Gheorghe Flutur a mulțumit Oanei Pintilei pentru activitatea în Consiliul Județean și a apreciat că județul câștigă având un reprezentant în Executiv


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a mulțumit, vineri, pentru prestația avută în calitatea de consilier județean, Oanei Pintilei, care a demisionat din CJ Suceava pentru a prelua mandatul de secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului.

„Îi mulțumesc colegei Oana Pintilei pentru activitatea sa. La modul sincer și apreciativ”, a spus Flutur la începutul ședinței Consiliului Județean Suceava când s-a luat act de demisia din funcția de consilier județean a Oanei Pintilei.

El a felicitat-o pe Oana Pintilei pentru importanta funcție pe care o are în Guvernul României.

”Va fi și un câștig pentru județul Suceava și pentru Consiliul Județean”, a spus Flutur arătând că sunt oameni în Guvern care au receptivitate pentru problemele județului Suceava.

Președintele CJ Suceava a transmis grupului PSD din CJ Suceava să nominalizeze următoarea persoană care va prelua funcția vacantată de Pintilei.

Pe lista de supleanți a PSD Suceava se află Gheorghe Iacob, care a mai deținut funcția de consilier județean.

Oana Pintilei a demisionat din Consiliul Județean după ce a fost numită, în urmă cu două săptămâni, în funcția de  secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului.(N.B.)


Intră acum și în grupul de