Eugen Tomac(PMP): Nu există tensiuni în PMP Suceava. Nu comentez declarațiile neinspirate ale unor colegi sau foști colegi care cred că politica se face doar în jurul procentului de 4 la sută


Intră acum și în grupul de

Președintele interimar al organizației județene PMP Suceava,  deputatul Eugen Tomac, președinte executiv al PMP, a declarat, luni, pentru News Bucovina că în organizație nu există tensiuni, iar declarațiile unor colegi de partid sau foști colegi sunt neinspirate pentru că aceștia cred că politica se face doar în jurul procentului de 4 la sută.

Tomac a spus că nu vrea să comenteze punctual declarațiile din ultima vreme a mai multor membri ai PMP referitor la starea lucrurilor din organizatie, pe care le consideră „neinspirate”. „Nu există nicio tensiune în PMP Suceava”, a spus liderul popularilor din România subliniind faptul că nu dorește să comenteze „declarațiile neinspirate ale unor colegi sau foști colegi care cred că politica se face doar în jurul procentului de 4%”.

„Mă bucur că s-a stabilit o zi pentru alegerile din interiorul organizației și sunt convins că această conferință de alegeri va confirma voința membrilor activi ai PMP Suceava. PMP e un partid care are suficientă forță pentru a merge mai departe, iar colegii care cred ca denigrând partidul în care chiar și ei au muncit își pot face astfel dreptate, greșesc.  Sunt convins că, după alegeri, organizația va ieși întărită și mizez foarte mult pe onestitatea celor care doresc să facă politică în interesul cetățeanului și nu în interesul unor jocuri mărunte pe care mărturisesc că nu le-am înțeles”, a mai spus Eugen Tomac.

El le-a cerut public celor „nemulțumiți ” din cadrul partidului să aibă „decența de trata cu responsabilitate și multă maturitate politica procesul prin care trece organizația”.(Mihai Chira)

CITEȘTE ȘI Tensiunile continuă în PMP Suceava. Secretarul general adjunct al organizației județene, Ioan Cozorici, a aflat că a fost exclus când a intenționat să-și depună candidatura pentru funcția de secretar general


Intră acum și în grupul de