Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu: Iarna trece, criza lemnelor de foc rămâne. „Social democrația de caviar” nu a reușit să rezolve o problemă gravă cu care se confruntă milioane de oameni


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a declarat, joi, că încă din vara anului 2017 se știa că urmează o criză a lemnelor de foc pentru populație cauzată de o proastă evaluare a necesarului.

„Preocupat în exclusivitate cu problemele penale ale conducerii sale ce s-a îmbogățit peste măsură activând exclusiv în domeniul activității de stat, PSD a ignorat cu desăvârșire problemele oamenilor simpli și nevoile lor de bază, problema fundamentală fiind nu numai lipsa lemnelor de foc ci și specula care a rezultat din această criză ce a mărit prețurile de achiziție pentru persoanele fizice”, arată Gheorghiu într-un comunicat de presă.

El a subliniat că „social democrația de caviar” din România nu a reușit nici până în luna martie să rezolve o problemă gravă cu care se confruntă milioane de români din cauza unei ierni foarte geroase.

„Oamenii simpli au așteptat în zadar soluții rapide la problemele lor și au primit în loc  propagandă ieftină marca PSD”, a conchis deputatul Bogdan Gheorghiu.(N.B.)


Intră acum și în grupul de