Problemele generate de proiectul „Suceava-Utilități și mediu”, ale programului PNDL 2 și Legii achizițiilor publice, discutate în Conferința Județeană PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Problemele generate de proiectul „Suceava-Utilități și mediu la standarde europene”, cele ale programului guvernamental PNDL 2, dar și cele ale Legii achizițiilor publice au fost prezentate în cadrul Conferinței Județene PSD Suceava organizată, vineri după amiaza la Cacica.

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, în deschiderea lucrărilor Conferinței Județene a luat cuvântul, senatorul Ioan Stan, președintele organizației  județene PSD Suceava, care a prezentat scopul conferinței și a sublinat importanța momentului.

Astfel, senatorul Ioan Stan a subliniat faptul că această Conferință are o importanță deosebită în activitatea de partid, invitând participanții la un dialog sincer atât pe probleme de partid cât și pe probleme administrative.

În acest context, primarii au prezentat o serie de probleme administrative cu care se confruntă subliniind în același timp deschiderea autorităților centrale la problemele punctuale ale comunităților, se arată în comunicat.

În cadrul discuțiilor s-au ridicat o serie de probleme referitoare la proiectul ,,Utilități și mediu”, la modul de derulare a programului PNDL 2, la restricțiile neproductive ale Legii achizițiilor publice, precizează sursa citată.

La lucrările conferinței au  participat primarii PSD din județul Suceava, președinți ai organizațiilor locale PSD, consilierii județeni, membrii Biroului permanent județean, parlamentarii suceveni: senatorii Ioan Stan și Virginel Iordache, deputații Maricela Cobuz, Nechifor Cătălin-Ioan și Emanuel Havrici, precum și delegați ai organizațiilor locale din cadrul Organizației Județene PSD Suceava.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de