Acasă Politica Vicepreședintele PSD Nicole Bănicioiu, ironic la adresa ministrului Educației, Valentin Popa: A...

Vicepreședintele PSD Nicole Bănicioiu, ironic la adresa ministrului Educației, Valentin Popa: A fost numit ministru la câteva zile după ce s-a înscris în partid. Poate e foarte competent


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PSD Nicolae Bănicioiu, care și-a înscris, joi, candidatura la funcția de președinte executiv al PSD la Congresul de sâmbătă, a fost ironic cu ministrul Educației, suceveanul Valentin Popa, despre care a spus că a ajuns ministru la câteva zile după ce a fost primit în partid și că această ascensiune poate fi doar datorită competenței.

Bănicioiu a făcut declarații în fața sediului PSD după ce și-a depus candidatura și a făcut referire și la faptul că membri vechi de partid nu pot candida la funcții de conducere sau riscă să nu fie delegați la Congres, dar că este o situație, cea a ministrului Educației, Valentin Popa, care a devenit ministru la câteva zile după ce a intrat în partid.

„A fost numit ministru la câteva zile după ce a intrat în partid. Poate e foarte competent. Să vină să vă spună în fața dumneavoastră cât de bună este reforma în educație”, a spus Nicolae Bănicioiu.

Bănicioi a fost ministru al Sănătății în Guvernul condus de Victor Ponta.

Valentin Popa a fost primit în PSD în data de 24 ianuarie 2018, iar la câteva zile a fost învestit ministru al Educației în Guvernul Viorica Dăncilă.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version