Corneliu Bichineț, mesaj pentru Andronache: Membrii PMP care se fac preș în fața primarilor sau președintelui CJ nu vor duce PMP la succes. De la Lungu nu veți obține niciun vot și nici de la Flutur


Intră acum și în grupul de

Deputatul PMP de Vaslui, Corneliu Bichineț, prezent la Conferința de alegeri a PMP Suceava a atras atenția că membrii PMP care se fac preș în fața  primarilor sau președinților de Consiliu județean nu vor asigura succesul PMP și i-a transmis lui Marian Andronache că nu va obține niciun vota de la Ion Lungu sau de la Gheorghe Flutur.

El a spus că orice filială are rezultatele în funcție de liderul care o conduce și i-a spus lui Andronache că este viceprimar al unui oraș mare, istoric emblematic și are o șansă foarte mare să se afirme.

„Aveți o șansă uluitoare să vă afirmați. De la Lungu nu veți obține niciun vot niciodată, de la Flutur nu veți obține niciun vot niciodată, dar de la colegii noștri veți obține pentru că ceea ce vor transmite în orașele lor, în satele lor după ce pleacă de aici sper să fie un gând bun că organizația intră pe un făgaș normal”, a spus Bichineț.

El a menționat că nu a intrat în Parlament un reprezentant al organizației PMP Suceava pentru că după alegerile locale cei din această organizație a înțeles să se odihnească.

El i-a mai transmis că sediul partidului trebuie să fie deschis permanent și să fie în legătură cu alegătorii, subliniind că dacă într-o zi ușa sediului este închisă are șanse să mai vadă Primăria Suceava la următoarele alegeri, cel mai aproape de la Rădăuți.

„Alegeți o conducere bună care iubește munca și să nu-i susțineți pe cei care se fac preș, se subordonează președintelui Consiliului Județean, se subordonează primarilor, pentru că aceia nu vor duce PMP la succes”, a spus Bichineț.(N.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de